De beste wensen voor 2014!

Vuurwerk

Nog een paar uurtjes en dan ga ik genieten van mijn winterverlof. Na een druk jaar twee weken heerlijk nietsdoen. Of nou ja, zoiets dan, nietsdoen (in mijn hoofd) komt niet in mijn woordenboek voor. Misschien een mooi leerdoel voor 2014? Ik kijk in ieder geval terug op een heerlijk jaar, waarin de eerste stappen naar een nieuw opleidingsland zijn gezet. Ik ben benieuwd wat komend jaar allemaal in petto heeft en kan niet wachten organisaties te helpen hun opleidingen duurzamer te maken. Ik wens iedereen een fijne feestdagen en een knallend 2014!

Leave a Reply

  

  

  

CAPTCHA
Reload the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code
 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Contact

E-mail: info@kusoma.nl
Sietske: 06-41010478

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Linkedin