Kusoma Opleiding & Advies

Voor een hoger opleidingsrendement!

Partners

Partners

Om mijn opdrachtgevers continuïteit te kunnen bieden, werk ik regelmatig samen met andere partijen en freelancers. Op deze manier ben ik in staat om grote projecten uit te voeren en piekbelasting op te vangen. Enkele partners zijn:

 

NVO2 is de beroepsvereniging voor het vakgebied van Human Resource Development (HRD). In dit netwerk vol HRD-professionals staan opleiden, ontwikkelen, leren en presteren in arbeidsorganisaties centraal. Samen met een levendig netwerk van bijna 2.000 professionals, zorgt NVO2 voor professionalisering van het vakgebied.
 Savant Learning Partners. Opdracht uitgevoerd bij ING. Savant Learning Partners ondersteunt organisaties bij het initiëren en verankeren van leren. Savant biedt een breed scala aan diensten. Van opleidingskundige advisering tot het bouwen van elearning. Van opleidingskundig projectmanagement en interimwerk tot het opstellen van competentieprofielen. Van het ontwerpen van functieleerstraten tot het uitvoeren van trainingen.
Logo TriamFloat TriamFloat is een ambitieus bureau met eigenwijze professionals met een passie voor leren en ontwikkelen. TriamFloat biedt onder meer onderwijskundige ondersteuning aan bedrijven, beroepsonderwijs en kenniscentra.