Kusoma Opleiding & Advies

Voor een hoger opleidingsrendement!

Sietske

Sietske de Pont

Sietske de PontMe in no-time volledig onderdompelen in uiteenlopende vakgebieden, dat is wat ik zo leuk vind aan ons vak. Of het nu gaat om werkinstructies voor treinmonteurs, trainingen over autolakken, fabricage van glasvezelvlies, of om een mbo-opleiding elektrotechniek. Achter al die verschillende onderwerpen gaan hele werelden schuil die ik graag ontdek en analyseer. Het geeft altijd veel voldoening om daar een toegevoegde waarde te bieden met míjn expertise.

Nadat ik de studie Toegepaste Communicatiewetenschap aan de Universiteit Twente had afgerond, heb ik een paar jaar als communicatieadviseur gewerkt bij een softwareleverancier. Ondertussen sprak ik regelmatig met Annemieke over Kusoma en ondersteunde ik haar in drukke periodes. Ik merkte dat het vakgebied van opleidingen en kennismanagement me lag en boeide. Eind 2005 vroeg Annemieke me om zakenpartner te worden. Over het antwoord hoefde ik niet lang na te denken: het leek me fantastisch om Kusoma samen verder te laten groeien. Hoewel onze samenwerking sinds kort voorbij is, geeft het me ook veel nieuwe energie om zelf volledig richting te geven aan Kusoma.

Naast Kusoma besteed ik veel tijd aan Myrthe en Nienke, mijn dochters van 9 en 5 jaar. Ik vind het heerlijk om met ze op stap te gaan en de wereld door hun ogen te bekijken. Verder doe ik sinds kort aan paardrijden, een mooie sport met een leuke mix van techniek, gevoel en sportiviteit. Hoewel het er allemaal eenvoudig uitziet, blijkt het nog best lastig te zijn… Maar toch is het vooral erg leuk om te leren!